Zárva tart a Hagymaház, a sportcsarnok, a könyvtár és a múzeum

Hirdetés
Zárva tart a Hagymaház, a sportcsarnok, a könyvtár és a múzeum
Hirdetés

A Hagymaház, az Erdei János Városi Sportcsarnok, valamint a József Attila Városi Könyvtár és Múzeum épületei 2020. március 17-től határozatlan ideig zárva tartanak. Bezárásra került a Deák Ferenc utcán működő Jégpálya, a Makói Fiatalok Akadémiája – Ifjúsági Színtér helyisége a Csipkesoron, valamint a műfüves pályák – közölte Farkas Éva Erzsébet polgármester Facebook oldalán.

A koronavírus-járvány elleni védekezést irányító Operatív Törzs szakmai ajánlása alapján minden sportegyesületnek magának kell döntenie a biztonsági intézkedésekről. Önkormányzatunk mérlegelve a lehetséges kockázatokat, az országos és a helyi intézkedésekkel összhangban, arra kéri a városunkban működő sportegyesületeket, hogy szüneteltessék edzéseiket, foglalkozásaikat.

A továbbiakban is arra kérjük a makói polgárokat, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt saját és környezetük egészségének védelmében. A legtöbbet akkor tehetjük, ha odafigyelünk magunkra és embertársainkra, a legveszélyeztetettebb idős korosztályra. Fokozottan felhívjuk a figyelmet, hogy az idős emberek különösen ki vannak téve a járvány veszélyének, ezért kérjük, legyenek rendkívül óvatosak és ne hagyják el lakóhelyüket!

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Hirdetés