Connect with us

Uncategorized

Rövidhír: Tűzijáték miatt útzárások Makón

Published

on

Igen, idén már lesz Makón az újévi koncert mellett városi tűzijáték is az előző két évvel ellentétben, amikor is épület fényfestés volt. Éppen emiatt forgalomkorlátozásra kell számítani a makói belvárosban.

A tűzijáték zavartalan lebonyolításához a Csanád vezér téren a gimnázium előtti útszakaszon december 30-án reggel 6-tól január 1. este 21-ig megállni tilos, január 1. 15 órától 21-ig teljes pályás útlezárás lesz.

A városi újévi programokat ide kattintva megtalálhatja.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Uncategorized

Letette polgármesteri esküjét Márki-Zay Péter – Lázár János mindeközben szánkózni ment

Published

on

Letette polgármesteri esküjét Márki-Zay Péter. Lázár János miniszter az esemény helyett inkább elment szánkózni.

Ma délelőtt letette polgármesteri esküjét és átvette megbízólevelét Hódmezővásárhely újonnan megválasztott polgármestere, Márki-Zay Péter. Az eseményt Vásárhelyi TV-n kívül még a város első embere is élőben közvetítette Facebook oldalán.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmarkizaypeter%2Fvideos%2F158005658240094%2F&show_text=0&width=560

Márki-Zay megígérte, hogy az összes vásárhelyi lakost fogja képviselni, és békejobbot nyújt mindenkinek, még azoknak is, akik a kampány alatt vele szemben álltak.

Lázár János inkább szánkózni ment

Lázár János miniszter és egyben országgyűlési képviselő, aki eddig aktívan igyekezett részt venni a vásárhelyi ügyekben, most inkább kihagyta a beiktatási eseményt. Ahogy a pénteken alapított Facebook oldalára közzétett videójában elmondta, két meghívást kapott ezen a napon, egyrészről a vásárhelyi önkormányzat invitálta a polgármester munkakezdési rendezvényére, másrészről fiai hívták meg őt egy közös szánkózásra. Ő az utóbbit választotta.

Continue Reading

Uncategorized

Átszakította a szalagkorlátot egy teherautó az M43-ason

Published

on

Anyagi káros baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya mind a Szeged, mind az országhatár felé vezető oldalán, Kövegy térségében.

Egy tehergépkocsi szalagkorlátnak ütközött 2018. március 2-án 15 óra 30 perckor az M43-as autópálya 52-es kilométerszelvényében, az országhatár felé vezető oldalon, majd átszakította azt. A balesetben senki nem sérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a sztráda balesettel érintett szakaszán, a Csanádpalota felé vezető oldalon a külső sávot, a Szeged felé tartó oldalon a belső sávot lezárták.

A rendőrség kéri a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Continue Reading

Uncategorized

Kiraboltak egy utast az egyik Szegedre tartó vonaton – egy nap alatt elcsípték a tetteseket

Published

on

A rendőrök a feljelentéstől számított 24 órán belül elfogták azt a két férfit, akik kiraboltak egy utast a Budapestről Szegedre tartó vonaton. A feltételezett elkövetőket a szegedi nyomozók őrizetbe vették.

A gyanúsítottak 2018. február 28-án 13 óra körül, Nagykőrös és Kecskemét között, a személyszállító szerelvény egyik kabinjában azzal fenyegették meg a sértettet, hogy „elvágják a torkát”, ha nem ad nekik pénzt. Az utas eleget tett az elkövetők követelésének, akik ezután Kecskeméten leszálltak a vonatról.

A Csongrád megyei nyomozók, együttműködve a Bács-Kiskun, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség rendőreivel a feljelentéstől számított 24 órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével két nagykőrösi férfi gyanúsítható megalapozottan.

Őket 2018. március 1-jén 16 óra körül Kecskeméten igazoltatták és elfogták. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két 19 éves férfit. Ellenük rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A rendőrök a terhelteket őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. (Police.hu)

Continue Reading

Facebook

Trending

www.000webhost.com