Lehet nevezni a Givaudan Kupa Teremlabdarúgó tornára

Hirdetés
Lehet nevezni a Givaudan Kupa Teremlabdarúgó tornára
Hirdetés

A mérkőzéseket Makón rendezik az Erdei János Városi Sportcsarnokban 2020. január 11-től kezdődően szombati és vasárnapi napokon délelőtt 10 órától. A jelentkezésről bővebben itt lehet olvasni.

A versenyt a Maros-menti Utánpótlás Futball Club rendezi. A verseny névadó főtámogatója: Givaudan® Hungary Kft. Három kategóriában lehet nevezni:

Nyílt: A versenyben olyan labdarúgók vehetnek részt, akik nem játszanak NB-s bajnokságban, kivétel maximum csapatonként 2 fő. A megyei I., II., III. szintű bajnokság igazolt játékosai korlátlan számban szerepelhetnek a csapatokban.  (Akik pályára léptek 2019/2020-as felnőtt NB-s bajnokság valamely mérkőzésén azokat tekintjük igazolt játékosoknak). Szigorítás a 20 év alatti játékosokra, valamint 35 év feletti játékosokra nem vonatkozik.

35 év feletti: Kizárólag az 1985., vagy annál korábban született játékosok alkothatják a csapatot. Egyéb szigorítás ebben a kategóriában nincs.

45 év feletti: Kizárólag az 1975., vagy annál korábban született játékosok alkothatják a csapatot. Egyéb szigorítás ebben a kategóriában nincs.

A nevezéseket a nevezési díj befizetését követően legkésőbb 2020. január 8. (szerda) du. 15 óráig kell beküldeni a Maros-menti Utánpótlás Futball Clubhoz (Fitt Sport üzlet, Makó, Széchenyi tér 9-11.). A nevezési díj 22.000,- Ft csapatonként.

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Hirdetés