Lázár simán hülyét csinált a saját képviselőiből

Hirdetés
Lázár simán hülyét csinált a saját képviselőiből
Hirdetés

A makói fideszes képviselők agyondicsérték a költségvetést szerdán, a testületi ülésen. A térség országgyűlési képviselője pedig azzal kezdte a felszólalását, hogy egyáltalán felelősen el lehet-e fogadni, úgy, hogy még a könyvvizsgáló sincs jelen. Vajon miért kritizálta a költségvetést nyilvánosan, miért nem zárt ajtók mögött közölte a véleményét a fideszes képviselőkkel?

Farkas Éva szerint ez egy biztonságos költségvetés, 200 millió forintnál is több tartalék van benne. Mágori András arról beszélt, hogy megalapozott, míg dr. Hadik György úgy vélte, nem vesznek el az idősektől semmit.

A könyvvizsgáló jelenléte nélkül felelősen el lehet-e fogadni?

Lázár Jánosnak, – aki késve érkezett meg az ülésre, – több kérdése is lett volna a könyvvizsgálóhoz, aki viszont nem volt jelen. Szerinte kockázatosak a meghatározott bevételek, így az ingatlanértékesítésből és adóbevételből származók. Nehezményezte, hogy a korábban általa elmondott javaslatok közül alig került bele valami. Most azt javasolta, először a kötelező feladatokat fizessék ki,az önként vállaltakat csak akkor, ha tényleg a város számláján van a pénz.

A fideszes többségű testület mit tudott tenni? Szünetet rendeltek el, de sem 13:30-ra, sem 15 órára nem született meg a módosított költségvetés-tervezet, így elnapolták március 4-re.

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Hirdetés