Fideszes képviselő: a makói polgárőrök új elnökének célja, hogy Márki-Zay betegye a lábát Makóra

Hirdetés
Fideszes képviselő: a makói polgárőrök új elnökének célja, hogy Márki-Zay betegye a lábát Makóra
Hirdetés

Varga Ferenc, makói fideszes önkormányzati képviselő szerint ,,nyilvánvaló, hogy Márki-Zay feltétlen híve és parancsainak végrehajtója” a makói polgárőrök új elnöke, Tatár Zoltán. Az persze nem probléma, hogy a makói önkormányzatnál szegediek és hódmezővásárhelyiek dolgoznak.

A közelmúltban olvastam, hogy a makói polgárőrök új elnöke Tatár Zoltán lett. Gondolom, azt már kevesen tudják róla, hogy korábban vezető pártszerepet vállalt Hódmezővásárhelyen, Domaszéken pedig 2010-ben és 2014-ben is megbukott polgármester-jelöltként. Tatár Zoltán jelenleg Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester kiszolgálója, hiszen jegyzői jogkörben eljáró aljegyzőként tevékenykedik. Nyilvánvaló, hogy Márki-Zay feltétlen híve és parancsainak végrehajtója. Ennél is nagyobb probléma az, hogy olyasvalakit segít, aki politikai érdekből többször is élesen bírálta Farkas Éva Erzsébetet, városunk polgármesterét. Tartok tőle, Tatár makói szerepvállalásának csak az a célja, hogy Márki-Zay Péter betegye a lábát Makóra, és politikai nézeteit beosztottján keresztül is hangoztathassa -írja facebook bejegyzésében Varga Ferenc.

Úgy gondolom, hogy a makói polgárőrség munkája sokkal fontosabb annál, hogy olyan ember vezesse, aki 47 kilométerre lakik Makótól. A polgárőrök is az emberek biztonságáért dolgoznak, ami nem lehet politikai játszmák terepe, ezért egy polgárőr vezető nem lehet politikus.

– fogalmazott a képviselő.

(Fotó: Varga Ferec önkormányzati képviselő/Facebook)

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés