Connect with us

Egyéb kategória

Évadnyitóztak az autósok és a motorosok Makón – videó

Fotó: Ghimici Alex - Hagymás Nemzedék

Published

on

Évadnyitó autós, motoros felvonulást rendeztek vasárnap délelőtt Makón.

Idén második alkalommal (az elsőt ide kattintva megtekintheti) vonultak utcára az autósok és motorosok, hogy jól megcsikorgassák a gumit a tavasz eljövetelével. A tavaszt csak idézőjelesen mondhatjuk, ugyanis még mindig láthatóak a házak tetején a heti havazás nyomai.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZF2_fex35vs?rel=0]

A 9:00-i gyülekezőt követően fél 11-kor elindultak az autósok. Őket követően a program szerint 11:00-kor vonultak volna fel a motorosok, de a kétkerekesek inkább megvárták az autókat és közösen vonultak fel Makón.

DSCF4792//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

DSCF4819//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

 

További képeink:

Tavaszi évadnyitó autós, motoros felvonulás Makón - 2018.//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Egyéb kategória

Szeretnénk kikérni az olvasók véleményét

Published

on

Többször halottuk már, hogy van aki nem nézi jó szemmel, hogy a 21. századi Poszeidón, a gazdasági világ egyértelműnek vett királya, Soros György vigyorog a borítóképünkön.

Ezért most feltesszük a kérdést: szerinted menjen vagy maradjon Gyuri bácsi?


Levegyük a vezért a borítóképünkről?
Igen, nem szeretném Soros Györgyöt ott látni
Nem, szerintem menő
Created with QuizMaker

Válaszaitokat 2019.04.15-én 12:00-tól 17:00-ig várjuk. A 17:00-i állás szerint dől el Gyuri Bácsi sorsa a Hagymás Nemzedéken. A borítóképről való levétel nem teljesen jelenti az oldalról való eltűnést. Ha már órákig szenvedtünk a megrajzolásával, akkor lejjebb még engedjétek meg légyszi, hogy előforduljon. 🙂

(A cikkben szereplő jelzőkre nincs bizonyíték, így azok a valóságnak nem felelnek meg)

Continue Reading

Egyéb kategória

Újra visszatért a Hagymás Nemzedék eredeti webcímén!

Published

on

By

Mostantól hivatalosan is a régi webcímén fut Hagymás Nemzedék hírportál. Az oldal még tesztüzemben megy, de végre a hírek mostantól ide kerülnek majd fel.

A szolgáltatónkkal akadt kisebb nézeteltérésünk után végre egy új szerveren a régi webcímén is fut a Hagymás Nemzedék hírportál. Még nagyon sok munkálat elé nézünk (pl. a honlap teljes magyar nyelvűre való fordítása), melyek még az elkövetkezendő hetekben lesznek elvégezve. Mivel a hírportál nem gazdasági nyereség céljából üzemel, így bevételre sem tesz szert – ebből adódóan nem alkalmaz főállású szerkesztőket – , így a főszerkesztőre hárul minden webes feladat. Ennek köszönhetően a weblap teljes elkészülése sok időbe fog telni.

De ettől függetlenül továbbra is színes és független hangvételű hírekkel fogjuk megtölteni a még üresen álló rovatainkat.

Continue Reading

Egyéb kategória

Húsvéti határforgalomra készül a rendőrség

Published

on

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

A hétvégi húsvéti ünnepek alatt az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt ugyanis megnövekvő tranzitforgalom várható a határátkelőhelyeken.

Az eddigi évek tapasztalatai szerint már csütörtök délutántól torlódás alakulhat ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán. A hétvégén a kilépésre jelentkező személy- és járműforgalom várhatóan tovább erősödik, majd hétfőn a belépésre jelentkező utasok számíthatnak várakozásra. A várakozás mértéke a 30-120 percet is elérheti.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség együttműködve más rendőri szervekkel ebben az évben is arra törekszik, hogy az ünnep idején bonyolított forgalom a lehető legzökkenőmentesebb legyen. Amennyiben a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán mégis torlódás alakul ki, a rendőrök a forgalmat Tompa felé terelik. A Tompai Közúti Határátkelőhely mellett a magyar, szerb és az uniós állampolgárok használhatják az Ásotthalom, a Tiszasziget és a Röszke Közúti Határátkelőhelyet, melyek naponta 7 és 19 óra között vehetők igénybe.

Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen a hétvégén, csütörtöktől egészen kedd hajnalig szintén lehet 30-120 perc várakozás kialakulásával számolni a személyforgalomban.

A rendőrség az alábbit tanácsolja az utazni készülőknek:

Útnak indulás előtt célszerű tájékozódni az aktuális helyzetről. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről.

Indulás előtt mindenki győződjön meg arról, hogy a határátlépéshez szükséges, érvényes személyi- és járműokmányokkal rendelkezik.

A rendőrség kéri, hogy az autópálya-határátkelőhelyeket személyautóval fokozott óvatossággal közelítsék meg az utazók, hiszen az M5-ös és az M43-as autópályán is erős forgalom alakulhat ki, ezért kellő körültekintés szükséges.

(via. Police.hu)

Continue Reading

Facebook

Trending

www.000webhost.com