Olvasói levél a kiszombori választás kapcsán: ,,A szék határozza meg a tudatot!”

Hirdetés
Olvasói levél a kiszombori választás kapcsán: ,,A szék határozza meg a tudatot!”
Hirdetés

Egy kiszombori választópolgártól kaptunk olvasói levelet, aki a szeptemberi polgármester-választásról osztotta meg gondolatait. Az írást változtatás nélkül mutatjuk:

Érdemes odafigyelni arra, hogy a kiszombori helyi politikában ma is részt vevők, faluvezetők viselkedése, jelenlegi megnyilvánulásaik hogyan is változtak meg attól függően, hogy milyen székben ülnek!

Aki végigkíséri a helyi történéseket, az tapasztalja azt a változást, ami végbement a „ régi” képviselők kommunikációjában, cselekedeteikben! Mire is kell gondolni?

Valamikor még mint vállalkozó, éles vitákban vett részt a „a példa értékű munkát végző” polgármester asszonnyal az iparűzési adó fizetési kötelezettsége miatt, mert nem tetszett a fizetés mértéke!

Jelenleg azt hirdeti, hogy azt az irányvonalat kívánja vinni tovább, mint az előzőekben említett vezető! Tudjuk, hogy most más a helyzet, más az érdek és mást kíván meg a „független politika”! Ilyen könnyen lehet változni, ahogyan az érdekek diktálják!? Ezen azonban el lehet gondolkodni, hogy milyen jellemre is vall!

Szintén „régi” képviselő, amikor még a hivatal alkalmazottja volt folyamatosan hangoztatta, hogy abban a „ példa értékű munkát végző” polgármester asszonnyal egy légkörben nem lehet együtt dolgozni, és bizony, amint lehetőség adódott, már el is menekült!

Mi történik most? Azt az irányvonalat kívánja követni a jövőben, mint- aki mellől elmenekült, mert igazán aktív munkát akar végezni a faluért! Ilyen könnyen lehet változni, ahogyan az érdekek diktálják!?

Önállóság, új elképzelés nincs! A háttérből a „független” politikából jövő instrukciókat kell követni, mert ha nem, akkor a sikertelenség várható!

A „független” fideszes polgármesterjelölt ígéretben maga mellé veszi a másik, magát megméretni nem merő „régi” képviselőt! Jó ez az alku? Kinek jó ez az alku?

Tanulságos események! Cél, hogy mások még a terveiket sem tudják elmondani, nehogy már a faluért más is dolgozzon! Csak a régiek tudnak, tudtak a faluért dolgozni!!!???? Hogy van ez?

Olvasva a „független” fideszes polgármesterjelölt nyilatkozatát, ő minden kiszomboriért akar dolgozni, azért lesz „független” induló társadalmi megbízásban. Kérdezem, eddig mint fideszes képviselő kiért dolgozott?

Társadalmi megbízatású -eddig mint fideszes- polgármester, mikor akar dolgozni ekkora faluért?

Ide határozott, lakosság által támogatott célokat megvalósító vezető kell, nem egy „független” fideszes polgármester!

Polgármester bárki lehet, aki felvállalja a közösségért a munkát!

Új gondolkodás, új vezetési stílus kell!

Gondolkodjunk és döntsünk okosan!

(Egy kiszombori választópolgár)

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Hirdetés