“Nincs két Fidesz. Ők a választókat, szidalmazzák, lebecsülik, és azokat, akik nem rájuk szavaznak, sértegetik”

Hirdetés
“Nincs két Fidesz. Ők a választókat, szidalmazzák, lebecsülik, és azokat, akik nem rájuk szavaznak, sértegetik”
Hirdetés

A Jobbik szerdán két témában is felszólalt, ám képviselőik végül ugyanarra az eredményre jutottak. 

Emlékezetes, a napokban két fideszes politikus közeli családtagjáról derült ki, hogy minősíthetetlenül beszél a választópolgárokról. Koncz Zsófia borsodi országgyűlési képviselőjelölt testvére kurvaanyázott egy kiszivárgott felvételen, míg  Czunyiné Bertalan Judit kormánybiztos férje minősíthetetlen módon fenyegetőzött a közösségi oldalon.

Egyébként Koncz Zsófia emelte is a tétet, amikor az említett videót viccesnek nevezte.

Lukács László György, a Jobbik alelnöke online sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy ifj. Koncz Ferenc “lenéző kifejezésének” a politikában nincs helye.

A politikus felháborítónak nevezte, hogy a kijelentésen Koncz Zsófia testvére jót nevetgélt, illetve hogy szerinte lehet nevetni azon, ha lenézni a választókat. Koncz Zsófia szerint pedig az egész videót viccesnek találta, tudjuk, hogy nincs két Fidesz – tette hozzá.

Az országgyűlési képviselő felidézte, korábban

  • a fideszes Lázár János azt jelentette ki, hogy “mindenki annyit ér, amennyije van”,
  • míg Szalay Ferenc Szolnok fideszes polgármestere idős hölgyeket szidalmazott.

“Nincs két Fidesz. Ők a választókat, szidalmazzák, lebecsülik, alábecsülik, és azokat, akik nem rájuk szavaznak, sértegetik”

– jelentette ki Lukács László György, majd hozzáfűzte:

ebbe a klubba csatlakozik Koncz Zsófia, ha nem kér bocsánatot.

A jobbikos politikus ugyanis hangsúlyozta, a szavazókat nem megalázni kell, hanem partnerként kezelni, mindenki számára az lenne a fontos, ha Koncz Zsófia felmérné tette hatását, és bocsánatot kérne azoktól, akiket megsértett – húzta elá.
Lukács László György szerint ne képviselhesse Borsod 6-ot olyan ember, aki viccesnek találja a választók sértegetését, vagy aki lenézi, illetve hagyja, hogy az ilyen lenéző álláspont általánossá váljon.

(alfahir.hu)

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Hirdetés