Nem fogadták el a borítékot a klinika dolgozói, de a hozzátartozó nem nyugodott bele

Hirdetés
Nem fogadták el a borítékot a klinika dolgozói, de a hozzátartozó nem nyugodott bele
Hirdetés

Cserébe kifestettek a szegedi Neurológia Klinika Általános Neurológia osztályán. Bár sok a negatív tapasztalat a magyar egészségügyben, ez egy rendkívül örömteli eset.

Karsainé Zsóka az elmúlt 10 hónapból összességében 3,5 hónapot töltött kórházban. Sok minden miatt aggódtak, de tudták, hogy ott jó kezekben van. Az egész személyzet hozzáállása szakmailag és emberileg is példamutató. Nem kapnak több keretet, nem kapnak több bért, mégis megtesznek mindent, mindig van kedves szavuk, figyelnek a tisztaságra, és az ott fekvő betegekkel is emberként bánnak.

Mivel semmilyen egyéb módon nem fogadtak el köszönetet a férjétől, Sándortól, ő ebbe nem nyugodott bele. Eldöntötte, hogy ezt akkor is megköszöni. Már hetek óta ment ennek a tervezése, amikor egy telefonbeszélgetés alkalmából, egy véletlenül elejtett mondatból barátaik, Szabó Márton, Barta Róbert és Magyar Juli megtudta, mire készül Sándor. A család kérése nélkül, és elejében tudtukon kívül ők is mögéjük álltak festékvásárlásban, Szegedre átjutásban és még a festésben is.

Zsóka bejegyzéséből nem derül ki, de ő ALS beteg. A betegség kiváltó oka nem ismert és nem gyógyítható, így a családanya már nem sokáig lesz köztünk.

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés