Már Lázár is a fiatalok megszólításáról és a változásról beszél – mitől félnek a kormánypárti kiszomboriak?

Hirdetés
Már Lázár is a fiatalok megszólításáról és a változásról beszél – mitől félnek a kormánypárti kiszomboriak?
Hirdetés

Az elmúlt időszakban kaptak hideget-meleget a kiszombori Hárman a változásért csoport tagjai. Pedig igazából már a térség fideszes országgyűlési képviselője, Lázár János is arról beszél, hogy változásra van szükség a Fideszben és a kommunikációban, mert máskülönben elveszítik a szavazóikat.

Decemberben, az őszi választás után Lázár azt mondta a Rádió 7-nek, hogy a Fidesz elveszítette az októberi választásokat, véleménye szerint

változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában.

Lázár szerint pártjának muszáj a fiatalok felé fordulnia, azért is, mert a következő választásokon 500 ezer új szavazó adhatja majd le a voksát.

A héten a Spirit FM rádió Keljfel Jancsi! című műsorának vendége volt. Az októberi országos eredményekről elmondta: az eredmény finoman fogalmazva is „megfontolást igényelne”, és szerinte a fideszes szavazók üzentek elsősorban, hogy változzanak, máskülönben elveszítik az ő szavazataikat.

A kiszombori ,,hármak” pont erről beszéltek végig a kampányban, hogy változást szeretnének

A Hárman a változásért tagjai, Bajnóczi János, Balázs Tibor, Endrész Erzsébet azt vallják, nagyobb teret kell engedni a kiszombori közösségnek mind munkában, mind véleményük meghallgatásában. Úgy érzik, ebben a közösségben óriási erők lakoznak, amelyeket felszínre kell hozni. A képviselő-testület tagjainak, az önkormányzatnak támaszkodni kell erre a kifogyhatatlan erőforrásra.

A három képviselő aktív, előremutató munkájáért folyamatos támadást, gyalázást, személyeskedést kap egyes lakóktól. Aki segíti őket, az sem számíthat másra.

Látszik, hogy egy kisebbség elégedetlen a választási eredménnyel Kiszomboron. De amíg a térség fideszes képviselője kimondja, hogy tényleg változtatni kellene, addig a támogatói maradnak az ellenfél gyalázkodásánál. De miért?

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés