A UPC-be is bekerülhet a Makói Városi TV

Hirdetés
A UPC-be is bekerülhet a Makói Városi TV
Hirdetés

Legalább még több embert elérhet a fideszes propaganda. Egyébként 41 millió forint önkormányzati támogatást kaphatnak idén, az egyéb bevételek pedig 36 millió forintot tesznek ki.

A makói képviselők jövő hét szerdán tárgyalják a város és az önkormányzati cégek költségvetését. A ,,makói közmédia”, azaz a Makói VTV 77 millió forint bevétellel számol, ebből 41 az önkormányzati támogatás. Többek között reklámokra és pályázati pénzekre is számítanak, ezek összege 36 millió forint. Jelentős kiadások a bérek, ezért két főtől megválnak. A rádió engedélyeket idén kell meghosszabítani, ez 2 millió forintba kerül.

Az üzleti tervből kiderül, hogy a Telekom és az Invitel után a UPC műsorkínálatába is bekerülnek. Terveznek elindítani sport és egyházi magazint – előbbi egyébként rendszeresen volt, mielőbb a tévé a fideszes propaganda része lett volna.

Aranyos mondat a tervben, hogy

elsődleges feladatunknak tekintjük a jövőben is az igényes műsorok gyártását és jó minőségben történő sugárzását.

Az igényes műsor olyan jól sikerült az elmúlt időszakban, hogy amikor az utca emberét kérdezték, sikerült megszólaltatniuk dr. Hadik György fideszes képviselőt, vagy éppen a szalagavatókról napokkal később adtak hírt, de az is emlékezetes volt, hogyan akarták visszautasítani az ellenzéki képviselők bemutatófilmjeinek leadását még az októberi választáson.

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés