A Fidesz vezérkara már 2018-ban tudott a Borkai-videó létezéséről

Hirdetés
A Fidesz vezérkara már 2018-ban tudott a Borkai-videó létezéséről
Hirdetés

Kubatovék pedig a választás előtt egy évvel úgy vélték, ha a kínos videó nyilvánosságra is kerül az önkormányzati választási kampány során, az nem árthat a Fidesznek.

Az Index rendőrségen tett tanúvallomásokra hivatkozva közölt egy terjedelmes cikket a Borka-botrányról, és ebből az derül ki, hogy

a Fidesz felső vezetése már legalább egy évvel az önkormányzati választás előtt tudott a szexvideó létezéséről.

Ami pedig a legdurvább adalék, hogy nem tettek semmit. Vagyis Orbán szavai, melyek szerint Borkai viselkedése a “közösségük számára nem tolerálható”, színtiszta hazugság volt. “Nem tolerálhatóvá” ugyanis pusztán akkor vált, mikor komoly százalékpontokat buktak az ügy miatt. Így gondolkodik egy jó keresztény, nem igaz?

Az Index szerint ha tudni nem is, sejteni azért sejtette Borkai Zsolt, hogy egy évvel az önkormányzati választás előtt, 2018 őszén miért akar vele egy biztonságos helyen találkozni Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója.

A pártigazgató Borkai tudomására hozta, hogy van egy videó, amin ő és városszerte ismert barátai láthatók, amint egy hajón szexelnek. Kubatov arról is beszélt, hogy az önkormányzati választási kampányban valószínűleg előkerül majd a felvétel, de szerinte ez magánügy, sem borkai politikai karrierjére, sem a Fideszre nem jelent veszélyt. Nem így lett.

És van ennél egy súlyosabb információ is: BORKAI A RENDŐRÖKNEK TETT TANÚVALLOMÁSÁBAN ARRA UTALT, HOGY ORBÁN VIKTOR IS TUDOTT A FELVÉTELRŐL.

Az Index megemlíti, hogy mikor Borkai egy alkalommal Kubatovval a Fidesz budapesti székházában találkozott, a pártigazgató azt mondta neki, hogy a „főnök” szerint ami történt, magánügy, és nyugodjon meg, mert ha az önkormányzati választási kampányban nyilvánosságra kerül a téma, akkor azt a jobboldali médiában blokkolni fogják.

És akkor emlékezzünk vissza, mit mondott Orbán 2019 októberében a Balatonalmádiba kihelyezett frakcióülésük előtt a Hír TV-nek:

Vannak ügyek, amik a közösségük számára nem tolerálhatóak, ilyen Borkai Zsolt ügye is, de kilépett a Fideszből, és ezzel lezártnak tekinti az ügyet.

Vagyis Orbán Viktor hatalmasat hazudott akkor is. Ezek szerint számára, és a közösségük számára bármi tolerálható, amíg politikai hasznot hoz.

Hirdetés

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés